dijous, 7 de gener del 2010

Theremin

I un altre, el típic theremin. Primer grava un "loop" amb la seva veu per fer els acords de la cançó i després fa la melodia amb el theremin.

Stylophone

Més instruments extranys..

Eigenharp

A Londres s'ha desenvolupat un projecte on pretenien crear l’intrument electrònic més expressiu i innovador que s’hagi fet mai. I el resultat d'aquesta investigació és l'instrument Eigenharp.

Podem trobar-ne dos models: l'Alfa (4.385 euros) o el Pico (380 euros). Evidentment, tot el potencial d'aquest instrument es troba amb l'Eigenharp Alpha, que té 120 tecles d’alta sensibilitat, 12 tecles de percussió i una embocadura per bufar. Pot reproduir i gravar loops, canviar l’escala, alterar el tempo, etc. En definitiva: un looper, que el pots utilitzar com a instrument de vent, de percussió o de corda. El somni de tot músic.

El model Pico, és la reducció del model Alpha, assequible per a totes les butxaques. Menys potent, però val la pena.

L'única putada que li trobo és que només funciona amb MAC. Fent uns càlculs ràpids.. pels que tenim PC, l'Alpha ens costa uns 6.000 €.



I a més de música electrònica:

dimecres, 6 de gener del 2010

Canviar el tema d'Ubuntu

Un tutorial de com fer-ho (anglés)

Molts temes

Si algú sap exactament com canviar els temes de l'ubuntu, que m'ho expliqui aqui amb un post. Així em dona un cop de mà, perquè m'embolico molt que si amb /.icons /.themes i GTK..