dimarts, 23 de febrer de 2010

Més eurovision.. hohoM'estic tornant un euro-fan, que bo xD

divendres, 19 de febrer de 2010

Sea perchCom li entra.. ENTIC POWER!

Pau Vallvé

Tot escoltant un mític català: Per fer país insultem en català., veig que és d'un tal "Estanislau Verdet". I tot encuriosit em poso a buscar coses d'aquest fenòmen i vaig a parar a la seva pàgina web. I em trobo que diu:
Després d'acabar la gira del segon disc d'Estanislau Verdet, he decidit tancar el projecte durant un temps indeterminat. Tinc ganes de reprendre la meva discografia com a Pau Vallvé i de fer música i concerts que siguin més del meu estil. Tot i que no renego d'Estanislau Verdet, un projecte que m'ha encantat fer, però que no em representa. Ara tinc ganes de fer lo meu, senzillament.


Així que encara més encuriosit penso: quin deu ser el seu estil si aquest personatge no el representa? I he anat a parar a la seva pàgina web, la den Pau Vallvé. I penso.. curdons. Qui'l va palar, no fa pas mala música, i a més d'agradar-li la música, fa bons videoclips, és dissenyador web, té interés per instruments extranys i fa bona fotografia.

Així que encara més encuriosit em poso a clicar a tots els seus "projectes" (com m'agrada que la gent anomeni projectes a les seves idees!) i trobo: és productor amb uns estudis creats per ell, els estudis miau, que ha muntat un segell discogràfic i el més interessant de tot, que té un grup amb la seva parella increíble! Es diuen u_mä i fan una música brutal! Loopers, theremin, serra, guitarra.. mare meva, el meu somni eròtic per excelència.

Us deixo amb un vídeo seu:

Firebug

Per a tots els programadors, dissenyadors, de pàgines web: FIREBUG.

Fins que no ho vaig provar, no em vaig adonar de la utilitat que té. Pots modificar codi, CSS, i veure prèviament com queda a la web. A més de pillar codis d'altres webs. És molt difícil d'explicar totes les utilitats que té, pq en té infinitat! I és brutal. De de bò, proveu-lo. Us deixo amb l'enllaç.

https://addons.mozilla.org/es-ES/firefox/addon/1843


PS: És un pluggin de firefox! Així que usuaris de IE, que us follin! (H)

dilluns, 15 de febrer de 2010

Youtube 3D?

http://www.youtube.com/watch?v=5ANcspdYh_U
Aneu a aqeust enllaç de Youtube, fixeu-vos que hi ha com un "desplegable" a sota el botó de regular el volum del video, apreteu aquest desplegable, trieu la opció que més us convingui i només us queda flipar una estona.

Carnestoltes!


Ens veiem allà! Serà brutal!

dijous, 11 de febrer de 2010

Eus ací la caputxeta vermella...

“Us vull explicar una petita història d’una noia que es deia Caputxeta Vermella. Un dia la seva mare li va dir: Caputxeta, agafa la marihuana i porta-li a la iaia!. I la Caputxeta es va ficar dins el bosc i va començar a cantar una cançó que deia: trailarailarita trailarailarita voy a casa de mi abuelita! De cop i volta, de darrere d’un arbre hi va sortir una fera ferotge i li va dir: dónde vas Caputxeta Vermella? I ella li va dir: ME VOY A LAVAR EL COÑO AL RÍO!!!”

(De l’últim concert de Sangraït, el 20 de desembre del 2001)

És que em parteixo el cul escoltant com ho expliquen amb veu super xunga xDD

dimarts, 9 de febrer de 2010

Sms gratis

Ecoliquà! Una web de sms gratis! Misatges gratis! Ou iea. Res, he posat tot això per posar-hi una mica de text, perquè el públic potencial d'aquest bloc ja la coneix aquesta web, bàsicament pq reben els sms de'n med que no té mòbil xD

http://www.enviado.es/

dijous, 4 de febrer de 2010

Stop-Motion

Flipes, increíblement brutal. 3 mesos de preparació, 4 dies tirant fotos i més de 6000 post-it utilitzats. Algú té alguna càmara amb comendament a distància?I a qui sota el Maquing Off:

Els Amics de les Arts

Seguint la línia de Manel, han aparegut un reguitzell de grups paranoia de cantautors catalans. Després del rock català, ve el pop anglès en català. I en aquesta línia hi ha diferents grups: Manel, Els Amics de les Arts, Anímic, El petit de cal Eril, i potser ja en una altre esfera: els Mishima i els Antònia Font.

Doncs bé, Els Amics de les Arts al principi no em van agradar, no sé si per el nom que el trobo mal trobat i tirant cap a cutre, o perquè la única cansó que havia sentit no em feia el pes. Mica en mica m'han anat sorprenent, fins que he trobat aquesta cançó que he pensat, l'has de compartir.