dimecres, 24 de novembre de 2010

Asa, un falcó que no deixarà mai de sorpendreTambé recomano la cançó Jailer, no la he pogut compartir per aquí. És una passada.

dilluns, 15 de novembre de 2010

Dan DeaconPosada en escena = espectacular;
Música = paranoica;
Resultat = Música + Posada en escena;
echo "Això és una".Resultat;
------------------------------------
Això és una bogeria

dimarts, 9 de novembre de 2010

Cabo san roque i Surfing sirles

Un parell de grups catalans.

Els surfing sirles, apostoflant. Un directe espectacular, em recorda al punk underground londinenc. Toquen sense baix, i li pregunto al bateria i em diu algo de l'estil: "com menys millor en un grup, haha". M'ha sorprés la seva contundència, irreberència i mala llet a l'escenari.Myspace: http://www.myspace.com/surfingsirles

Els cabo san roque, la originalitat. Música extranya, mecànica i dissonant. El somni de tot manetes. Amb infinitat d'instruments creats per ells, des d'una rentadora que és capaç de generar sons a partir de politjes, a una maleta antiga arreglada com a baix endollat. A més de tocar amb instruments fets per ells fan bona música.Myspace: http://www.myspace.com/cabosanroque
Web: http://www.cabosanroque.com/

divendres, 5 de novembre de 2010

Matlab per a Unix: Linux i Mac

Tan els usuaris de Mac com els usuaris de Linux han d'utilitzar la mateixa iso per a instal·lar el Matlab. Seguint els següents passos s'instal·la fàcilment a un Linux, per als usuaris de Mac no sé si els passos son semblants o no.


En tot cas, els usuaris de linux seguiu els següents passos:

Ens descarreguem el matlab: http://thepiratebay.org/torrent/5454218/Mathworks_Matlab_R2010a_UNIX_ISO-TBE

1) Crear una carpeta on hi muntarem la iso, per tal de no gravar un cd. Fem al terminal: sudo nautilus, per a usuaris d'ubuntu (o sudo dolphin si utilitzeu Kubuntu). I aneu a /media i hi creeu una carpeta: iso1. Aleshores tindrem una carpeta a la direcció /media/iso1.

2) Ens posem al directori on hi tenim la iso i la muntem: sudo mount -t iso9660 -o loop matu20Xa.iso /media/iso1

3) Creem el directori on volem instalar el matlab, és recomanable fer-ho a /home/usuari/, ja que així tindrem permisos per a fer-ho. I creem la carpeta matlab, així tindrem el seguent: /home/usuari/Matlab.

4) Copiem els arxius del crack (que estàn al directori on hem muntat la carpeta: /media/iso1. ) a el directori on instal·larem el Matlab.

5) començem la instal·lació. sh /media/iso1/install

6) Seguim la instal·lació en format gràfic, i mirem el crack que està a la carpeta virtual muntada /media/iso1

7) Un cop instal·lat executem com a administrador l'arxiu install_matlab de la carpeta on hem instal·lat el matlab /home/usuari/Matlab. Això servirà perquè després al terminal quan hi fiquis: matlab, te l'executi des de qualsevol carpeta on estiguis posat.

Un enllaç complementari: http://www.ubuntu-es.org/node/31913

PS: disculpeu les faltes d'ortografia, ho he fet molt ràpid.