dilluns, 28 de març de 2011

El resum en video de la Calçotada Ecològica de Santa Pau

Gràcies al portal elgarrotxi.cat us oferim un resum en video del passat diumenge dia 20 de març.

Ens agradaria donar les gràcies a tota la gent, amics, coneguts, membres actius i inactius de la Greda, que va venir des de primera hora del matí a la plaça de Santa Pau: a cremar calçots, a preparar l'equip de so, netejar, organitzar... En definitiva, a tirar endavant un acte que sense les vostres mans no hauria pogut ser possible! Gràcies.També agraïr d'una manera especial al grup de percussió Dum Dum Dum, que ho vau fer molt bé! I ens van oferir una cercavila per tota la vila de Santa Pau amb la col·laboració d'algunes tabaleres de la colla castellera els Angelets del Vallespir.El video que adjuntem a continuació va ser un dels moments més esperats de la jornada: els Angelets del Vallespir van inaugurar la plaça. Van ser els primers d'aixecar-hi castells humans. El combinat de gralles, sol, castellers i el campanar de Santa Pau amb la senyera al cap de munt va convertir-se amb una barreja bucòlica.Un any més, els sardaniestes d'Olot ens van venir a maravellar amb la seva actuació de sardana moderna. Acabant amb una emotiva sardana de germanor.I com cada any, el plat estrella de la jornada va ser el calçot ecològic acompanytat de Butifarra i fesols de Santa Pau. Tot ben acompanyat per una bona amanida ecològica i de Km-0. De postres vam gaudir d'unes trufes de la pastisseria Cacau i iogurts de la Fageda.I per acabar, amb els companys de "Set de Folk" que ens van regalar, una vegada més, una inolvidable tarda amb balls tradicionals.

Gràcies a tots per a contribuïr un any més a fer que la calçotada sigui inolvidable!

dijous, 17 de març de 2011

Pomplamoose

Espectacular:

dimarts, 15 de març de 2011

Descarrega't gratis l'últim disc de Manel: 10 milles per veure una bona armadura

Gràcies a Compartim.cat ja tenim disponible amb descàrrega directa l'últim disc de Manel: 10 milles per veure una bona armadura!

Val a dir que les dues cançons que ens han avançat aquestes últimes setmanes: Boomerang i Aniversari, valen la pena. Tan a nivell de producció, com a nivell de concepte són cançons que es veuen treballades.

També vull dir que la campanya que han fet per a presentar aquest CD ha estat molt ben muntada: per nadal apareix una nadala (que es podia descarregar gartuïtament des de la seva web), fan aparèixer sols dues cançons a Spotify i a Youtube (aconseguint que tots els mitjans de comunicació del país parlin d'ells), "regalant" amb el diari ARA, que valia el "mòdic" preu de 2.5 €, un magnífic videoclip de la cançó Aniversari i, finalment, abans de dur el CD a les botigues, decideixen vendre'l per Itunes, així explotant el mercat que els ofereix la xarxa, que si haguéssin venut el compacte tan a les botigues com a Itunes no haurien fet ni un ral mitjançant la botiga de música online d'Apple.

Jo el que els hi diria als integrants de la banda després de sentir el que deia el clarinetista del grup en aquesta entrevista a VilaWeb: "És ara que te n'adones que començen a aparèixer periodistes". També s'interessarien per mi si hagués fet aquesta campanya!


Us deixo amb el títol de les 10 cançons que conformen aquest esperat CD:

1. Benvolgut
2. Cançó del soldadet
3. El gran salt
4. Boomerang
5. La bola de cristall
6. Aniversari
7. Flor groga
8. Criticarem les noves modes de pentinats
9. El Miquel i l'Olga tornen
10. Deixa-la, Toni

L'enllaç de Megaupload: http://www.megaupload.com/?d=G2NJVJA6 [LÒGICAMENT, JA QUE MEGAUPLOAD NO EXISTEIX, L'ENLLAÇ NO FUNCIONA]

dilluns, 14 de març de 2011

Em trobo Jordi Pons a tot arreu!

El JP en què topo més sovint. El més conegut i màxim ambaixador d'aquest nom: un dels periodistes de la televisió pública del nostre país. Jordi Pons, Tv3, Generalitat de Catalunya; així ha decidit identificar-se després de cada reportatge.


I, sense esperar-m'ho, de cop i volta, em trobo a un altre JP. El que ha donat nom al meu bloc: Jordi Pons Sanginés, excursionista il·lustre. Tot va començar mentre estava al despatx d'un professor que em resolia un dubte. Fruit del desinterès per la solució que proposava al meu problema, vaig decidir concentrar-me en els pòsters esgrogueïts que cobrien aquelles parets blanques: imatges de satèl·lit, un calendari i imatges d'alpinistes. I allà, al bell mig d'aquell pòster de la primera expedició catalana a l'Everest, descolorit pel pas del temps, vaig observar amb emoció una cosa insòlita: el meu nom al costat de l'Avi del Bigoti.

Per un moment em vaig pensar que havia fet el cim. Però de cop i volta sento: veus? Doncs aquí hi anava un 'menys'!

dijous, 3 de març de 2011

KING SALAMI?

Segur que us imagineu una gran multinacional que es dedica només a fer entrepans de salami. Doncs no, es tracta d'un grup de música.

Us deixo amb un grup de punk actual. Això si que és canya:

També us deixo amb el seu myspace: http://www.myspace.com/kingsalamiandthecumberland3