dimecres, 11 de maig del 2011

Fuet, Fuet, Fuet!

Fuet d'Espuña fuet d'Olot, Fuet Fuet Fuet... RATAFIA: RUSSET! RATAFIA: RUSSET!

Denominació d'origen olotina, sí senyor!

#novotiscamps #graciesaltall



De nou, el mite del grup valencià Al Tall creix! Des d'aquell directe a Perpinyà no vos podré oblidar: bona música combinada amb un compromís ferm amb la terra i la cultura.

dissabte, 7 de maig del 2011

Aprendre a fer servir els pals del diable

Us deixo amb un enllaç amb com utilitzar els pals del diable, o els golos, o els devil sticks o els pals o els malabars de pal, en definitiva.. que acavo de comprar-me tres pals per fer malabars i no sé com es diu.

http://comohacermagiaymalabares.blogspot.com/search/label/Devil%20Stick%20%2F%20Golos


Llistes d'Spotify a Grooveshark

Ja fa temps que vaig fer una entrada que donava una alternativa a Spotify. Una alternativa multiplataforma, on hi pots accedir des del teu navegador: Grooveshark.

Doncs vistes les restriccions que els propietaris d'Spotify han decidit aplicar als usuaris que no paguen, molta gent ha decidit migrar a Grooveshark. Però s'estiren els cabells mentres criden... TAN QUE EM VAIG CURRAR LES MEVES LLISTES! AHHHH!

D'altres, decideixen pagar per no haver de separar-se d'Spotify, bàsicament per no haver de tornar a perdre el temps en crear les llistes de reproducció.

Si us trobeu en alguna de les sitacions que he descrit abans i no us ve de gust pagar res a Spotify, el que us explicaré a continuació us farà molta ilusió: PODEU PASSAR LES LLISTES DE REPRODUCCIO d'SPOTIFY A GROOVESHARK!

Vejeu el seguent enllaç: http://geeks.cat/internet/groovylists-llistes-spotify-grooveshark