diumenge, 12 de febrer de 2012

Instal·lar un servidor Apache amb Linux

Mai trobava cap tutorial que estigués mínimament treballat i ben explicat com instal·lar l'AppServer. Ho dic així, perquè amb Windows hi ha l'AppServer que s'instal·la d'una forma immediata i molt fàcil. Tot i que he trobat paquets com LAMP que s'assemblen molt a l'AppServer que jo utilitzava quan era usuari de Windows, no havia trobat mai res que em fos senzill i entenedor.

Gràcies a la gent de paraisolinux.com per currar-se aquest tutorial: http://paraisolinux.com/como-instalar-un-servidor-apache-con-php-y-mysql-en-linux/

Cal afegir que un cop instal·lat el phpMyAdmin, cal enllaçar l'arxiu instal·lat a la carpeta que volem: sudo ln -s /usr/share/phpmyadmin /home/fede/servidor_web

dimecres, 8 de febrer de 2012

Powepoint? No! Millor Prezi.

Un dels problemes habituals que tenim els que fem servir LibreOffice, és que les plantilles del LibreOffice Impress (programa equivalent al PowerPoint) són una merda i que els acabats gràfics d'aquest programa deixen molt a desitjar.

Abans de passar-vos a PowerPoint de Microsoft, que és de pagament, us proposo una alternativa: Prezi.

Prezi és una aplicació ONLINE, per tan que es pot executar des de qualsevol sistema operatiu, és a dir sense cap problema de compatibilitat, que permet fer unes presentacions amb unes animacions molt espectaculars. I, a més a més, pel que m'han dit, és molt fàcil de fer servir.

Us adjunto un vídeo perquè veieu que és una eina molt interessant a tenir en compte a l'hora de fer una presentació. Podeu deixar meravellats a tots els vostres oients!