dimarts, 12 de juny de 2012

El penal de Ramos: font d'inspiració

Sols cal que veieu aquest enunciat que va sortir a un examen de Física:


La transcripció és la següent:

"Sergio Ramos, presa del pánico por la responsabilidad que tenía en sus botas, calcula mal los parámetros de un penalty y el balón, de masa m, es lanzado formando un ángulo Pi / 4 con la vertical y con una velocidad igual a la mitad de la velocidad de escape. El balón nunca llegó a la portería contraria. Suponiendo conocido el radio y la masa de la Tierra, Rt y M respectivamente, y despreciando la rotación de la Tierra y el rozamiento del aire:
a) Calcule las constantes del movimiento del balón.
b) Si la estación espacial internacional describe una órbita circular de radio de 3Rt, ¿deben sus ocupantes temer un posible impacto del balón?"

Altres bromes inspirades pel penal de Ramos:
Fonthttp://www.ara.cat/esports/futbol/lliga_campions/Penal-Sergio-Ramos-es-converteix-pregunta-examen-universitari_0_715728630.html

dissabte, 9 de juny de 2012

Hooligans del Fenerbahçe

Tan de bo algun dia el camp nou sigui capaç d'animar així... De moment, ens queda mirar vídeos per internet i somiar.

Amunt Fenerbahçe!

dimarts, 5 de juny de 2012

Tractament d'imatges en Matlab: com processar la imatge d'una webcam?

Les presentacions que adjunto a continuació expliquen algunes comandes de Matlab i algun filtre per tal de fer processat d'imatge. Però el més interessant és el que hi ha a partir de la diapositiva 40: com processar les imatges de la webcam. Utilitza un toolbox de matlab que es diu "imaqtool" que va fenomenal. 
Gràcies a les presentations de'n Percy Julio Chambi Pacco

També adjunto un enllaç amb diferents curiositats de processament d'imatge que porta el Matlab: http://www.eeggs.com/tree/422.html

dissabte, 2 de juny de 2012

Video promocional: Sound Solutions

Un cop acabat el quadrimestre de PAESA (Projecte Avançat d'Enginyeria de Sistemes Audiovisuals) ja podem mostrar algun resultat. Els dos vídeos que venen a continuació són el vídeo promocional del sistema que hem desenvolupat al llarg del trimestre (eina professional de caractarització acústica d'una sala) i el seu Making Off.

Vídeo promocional:


Maquing Off: