dimarts, 15 de març del 2011

Descarrega't gratis l'últim disc de Manel: 10 milles per veure una bona armadura

Gràcies a Compartim.cat ja tenim disponible amb descàrrega directa l'últim disc de Manel: 10 milles per veure una bona armadura!

Val a dir que les dues cançons que ens han avançat aquestes últimes setmanes: Boomerang i Aniversari, valen la pena. Tan a nivell de producció, com a nivell de concepte són cançons que es veuen treballades.

També vull dir que la campanya que han fet per a presentar aquest CD ha estat molt ben muntada: per nadal apareix una nadala (que es podia descarregar gartuïtament des de la seva web), fan aparèixer sols dues cançons a Spotify i a Youtube (aconseguint que tots els mitjans de comunicació del país parlin d'ells), "regalant" amb el diari ARA, que valia el "mòdic" preu de 2.5 €, un magnífic videoclip de la cançó Aniversari i, finalment, abans de dur el CD a les botigues, decideixen vendre'l per Itunes, així explotant el mercat que els ofereix la xarxa, que si haguéssin venut el compacte tan a les botigues com a Itunes no haurien fet ni un ral mitjançant la botiga de música online d'Apple.

Jo el que els hi diria als integrants de la banda després de sentir el que deia el clarinetista del grup en aquesta entrevista a VilaWeb: "És ara que te n'adones que començen a aparèixer periodistes". També s'interessarien per mi si hagués fet aquesta campanya!


Us deixo amb el títol de les 10 cançons que conformen aquest esperat CD:

1. Benvolgut
2. Cançó del soldadet
3. El gran salt
4. Boomerang
5. La bola de cristall
6. Aniversari
7. Flor groga
8. Criticarem les noves modes de pentinats
9. El Miquel i l'Olga tornen
10. Deixa-la, Toni

L'enllaç de Megaupload: http://www.megaupload.com/?d=G2NJVJA6 [LÒGICAMENT, JA QUE MEGAUPLOAD NO EXISTEIX, L'ENLLAÇ NO FUNCIONA]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada